Achtbaan Racer (Coaster Racer)

Gespeeld: 1,033 Keer
Please login or register to add this game to favorite.
Delen met je vrienden
Achtbaan Racer: Dit spel kun je voelen de sensatie van een achtbaan, het enige verschil is dat je een auto en dat u de renbaan manoeuvreren moet, bent u niet voorzichtig, je zal greppel aan de kant en vallen deze spannende rit inderdaad een van een soort is. U zijn te kampen met verscheidene tegenstanders in het verslaan van voor de finish lijn. Om u een voordeel, moet u dollar pictogrammen langs de weg om te accumuleren Fonds voor auto upgrades verzamelen. Maak gebruik van deze middelen en ook eens in een tijdje herstellen uw auto als u obstakels en auto`s stoot, krijgt u een percentage van de schade die als links onopgemerkt, uw rijvaardigheid belemmeren zal. Een geweldig spel om te genieten van rijden en het beheer van uw auto als die van een achtbaan. Veel geluk en plezier
Besturingselementen: W/UP Arrow Key to Accelerate, S/DOWN Arrow Key to use Brakes, A/D or keys to Steer, N/X Key to use Nitro, M/Z Key to enable Freestyle.
Speel spel in: Klein scherm - Groot scherm - Spel in volledig scherm

 

Nieuwe games
Achtbaan Racer is een flash game die u kunt genieten van gratis online te spelen. Ondanks dat Dit spel kun je voelen de sensatie van een achtbaan, het enige verschil is dat je een auto en dat u de renbaan manoeuvreren moet, bent u niet voorzichtig, je zal greppel aan de kant en vallen deze spannende rit inderdaad een van een soort is, kunt u nieuwe speelbare spelen elke dag. Als u graag deze game, kunt u spelen gelijkaardig aan Achtbaan Racer op Gamelola.com. Uw favoriete Games insluiten: Toevoegen dat aan uw Blog of Facebook-pagina en kan uw favoriete games spelen op uw eigen website!
Meer games