This page is also available in English

  • Click here to see this page in English

-> Klikk her for å holde siden i Norsk. [Ikke Vis denne meldingen igjen]

Vill vest boksing turnering (Wild West Boxing Tournament)

Spilte: 4,997 Ganger
Please login or register to add this game to favorite.
Dele med vennene dine
Vill vest boksing turnering: Wild West boksing turneringen er et splitter nye gratis kjemper spill på Internett. I dette vanedannende kjemper spillet du spiller rollen som en bokser, og du har å kjempe med andre boksere. Din sikte er å vinne Wild West boksing turneringen. For å gjøre det, må du slå tre jagerfly. Du har til å slå hver av dem i tre runder å gå til neste byen og å kjempe med den neste fighter. Dette kjempefint spillet og prøve å bli vinneren av denne morsom turnering. Lykke til!
Kontroller: To play this game use the Z key for left punch, use the X key for uppercut, use the C key for right punch and the space bar key for guard.
Spille spill i: Liten skjerm - Stor skjerm - Spille spill i fullskjerm

 

Nye spill
Vill vest boksing turnering er en flash-spill som du kan nyte å spille online gratis. Til tross for at Wild West boksing turneringen er et splitter nye gratis kjemper spill på Internett, kan du finne nye spill som spilles hver dag. Hvis du likte denne game, kan du spille lignende spill til Vill vest boksing turnering på Gamelola.com. Bygge inn ditt favorittspill: Legge til dine favoritt spill til blogg-eller Facebook og kan spille på ditt eget nettsted!
Flere spill