Brainless Monkey Rampage

Spilte: 6,133 Ganger
Please login or register to add this game to favorite.
Dele med vennene dine
Brainless Monkey Rampage: Er du syk og lei av å se turister overalt? Spille som sprøtt monkey som iss gått bananer og hjelpe ham fremrykning alt i sikte! Om sin i asia, canada eller USA, vitne rise of the apes!Fullføre mål og kjøpe nye angrep for å gjøre det enda mer viceral!
Kontroller: http://www.gamelola.com/app/template/default//app/template/default/images/controls/icon_c_arrows.gifhttp://www.gamelola.com/app/template/default//app/template/default/images/controls/icon_c_space.gif
Spille spill i: Liten skjerm - Stor skjerm - Spille spill i fullskjerm

 

Nye spill
Brainless Monkey Rampage er en flash-spill som du kan nyte å spille online gratis. Til tross for at Er du syk og lei av å se turister overalt? Spille som sprøtt monkey som iss gått bananer og hjelpe ham fremrykning alt i sikte! Om sin i asia, canada eller USA, vitne rise of the apes!Fullføre mål og kjøpe nye angrep for å gjøre det enda mer viceral!, kan du finne nye spill som spilles hver dag. Hvis du likte denne game, kan du spille lignende spill til Brainless Monkey Rampage på Gamelola.com. Bygge inn ditt favorittspill: Legge til dine favoritt spill til blogg-eller Facebook og kan spille på ditt eget nettsted!
Flere spill