This page is also available in English

  • Click here to see this page in English

-> Pidä sivu suomi napsauttamalla tätä. [Näytä tätä viestiä uudelleen]

Villin lännen Boxing turnaus (Wild West Boxing Tournament)

Pelit: 4,164 Kertaa
Please login or register to add this game to favorite.
Jaa ystäviesi kanssa
Villin lännen Boxing turnaus: Wild West Boxing kilpailu on upouusi ilmainen hintataistelun peli Internetissä. Tämä riippuvuutta torjuntaan pelin, voit toistaa nyrkkeilijä rooli ja sinun tulee taistella muita boxers. Oman tavoitteena on voittaa villin lännen Nyrkkeily-turnaukseen. Tätä varten sinulla on päihittää kolme fighters. Sinulla on päihittää kutakin niistä kolme patruunaa, siirry seuraavaan kaupungin ja seuraavan fighter taistella. Upeita pelin pelaamiseen ja yrittää tulla tämän hauskaa voittaja turnaukseen. Lykkyä tykö!
Ohjausobjektit: To play this game use the Z key for left punch, use the X key for uppercut, use the C key for right punch and the space bar key for guard.
Pelaa peli: Pieni näyttö - Suuri näyttö - Pelaa peliä koko näytössä

 

Uudet pelit
Villin lännen Boxing turnaus on flash-peli, jossa voit nauttia pelaaminen online ilmainen. Huolimatta että Wild West Boxing kilpailu on upouusi ilmainen hintataistelun peli Internetissä Voit etsiä uusia soitettavia pelejä päivittäin. Jos halunnut tämän game, voit toistaa vastaavia pelejä on Gamelola.com Villin lännen Boxing turnaus. Upota suosikki-pelit: Lisää asetukset haluamiasi pelejä blogi tai Facebook sivun ja voidaan toistaa omassa sivustossa!
Lisää pelejä