Mario Forever Flash

Pelit: 1,016 Kertaa
Please login or register to add this game to favorite.
Jaa ystäviesi kanssa
Mario Forever Flash: Muistatko, toistaa Super Mario Bros siitä hyvästä oli päivän paras tasohyppelypeli on täällä Flash-versio, jota voi pelata selaimessa Tervetuloa Mario Forever Flash peli peli vie sinut Jännitystä matkan kanssa Mario. Ja kyllä, Mario tavoitteena on löytää kadonnut prinsessa, kyllä, kiistellä miksi prinsessa on kaapattu, ei ole Mario seikkailu, helvetti palata jälleen säännöllisesti putkimies kaveri, surullinen ja tylsä. Mutta sitten tämä todella on yllätyksiä varastossa sinulle. Yehey on Mario ota kolikoita saada bonus ja kun kertynyt tarpeeksi päästä 100 kolikkoa saat elämää. Hyppy ja väistää tai särkeä ja litistää ilkeä mushroomlike kätyrit, että tulee haluamallasi tavalla ja ärsyttävää kilpikonnia. Tartu elämän sieni laatikot edellä Mario isompi ja Flower Power jossa Mario voi ampua tulipalloja kohti kohdennettuja hännystelijät. Peli vaatii suuria haasteita on monia esteitä Mario on kulutuspinnan saavutettava linnan jossa prinsessa lukittu ulos. Matka, joka tuo takaisin paljon muistoja ja uuteen Testaa taitosi tässä hämmästyttävä pioneer tasohyppelypeli iloita ja hauskaa
Ohjausobjektit: to choose New Game or Continue in the Menu Panel then Press Z Key to enter the chosen menu. to Move, to Duck, Z Key to Jump and X Key to shoot Flower Power.
Pelaa peli: Pieni näyttö - Suuri näyttö - Pelaa peliä koko näytössä

 

Uudet pelit
Mario Forever Flash on flash-peli, jossa voit nauttia pelaaminen online ilmainen. Huolimatta että Muistatko, toistaa Super Mario Bros siitä hyvästä oli päivän paras tasohyppelypeli on täällä Flash-versio, jota voi pelata selaimessa Tervetuloa Mario Forever Flash peli peli vie sinut Jännitystä matkan kanssa Mario Voit etsiä uusia soitettavia pelejä päivittäin. Jos halunnut tämän game, voit toistaa vastaavia pelejä on Gamelola.com Mario Forever Flash. Upota suosikki-pelit: Lisää asetukset haluamiasi pelejä blogi tai Facebook sivun ja voidaan toistaa omassa sivustossa!
Lisää pelejä