Retro cameră Escape 2 (Retro Room Escape 2)

Jucat: 452 Ori
Please login or register to add this game to favorite.
Partajaţi cu prietenii dvs.
Retro cameră Escape 2: Acest lucru este 696th joc de evacuare de la enagames.com. Povestea acestui joc este de a scăpa de cameră stil retro. Să presupunem că o zi v-aţi blocat în interiorul casei de prietenul tau, care a construit casa lui în stil retro. Aveţi pentru a găsi unele indicii ascunse şi obiecte şi de a face uz de ele. Faceţi clic pe obiecte pentru a interacţiona cu ei şi de a rezolva puzzle-uri simple. Juca enagames şi să se distreze
Controale: This is the 696th escape game from enagames.com. The story of this game is to escape from the retro style room. Assume that one day you are stuck inside the house of your friend who built his house in a retro style. You have to find some of the hidden clues and objects and make use of them. Click on the objects to interact with them and solve simple puzzles. Play enagames and have fun!
Joc joc în: Mic ecran - Ecran mare - Juca jocul în modul ecran complet

 

Jocuri noi
Retro cameră Escape 2 este un joc flash care vă puteţi bucura de joc online pentru drum liber. În ciuda că Acest lucru este 696th joc de evacuare de la enagames, puteţi găsi noi jocuri redate în fiecare zi. Dacă ţi-a plăcut acest game, puteţi juca jocuri similare la Retro cameră Escape 2 la Gamelola.com. Încorporaţi jocurile tale Favorite: Adăugare jocurile tale favorite pentru a vă blog-ul sau Facebook pagina şi poate juca pe propriul site-ul!
Mai multe jocuri