Fără minte Monkey Rampage (Brainless Monkey Rampage)

Jucat: 5,918 Ori
Please login or register to add this game to favorite.
Partajaţi cu prietenii dvs.
Fără minte Monkey Rampage: Eşti bolnav şi obosit de a vedea turistilor peste tot? Joaca ca nebun maimuţă care iss mers banane şi ajuta-l decisese totul in vedere! Dacă sa în asia, canada sau SUA, martor creşterea apes!Completeze obiectivele şi cumpere noi atacuri pentru a face mai viceral!
Controale: http://www.gamelola.com/app/template/default//app/template/default/images/controls/icon_c_arrows.gifhttp://www.gamelola.com/app/template/default//app/template/default/images/controls/icon_c_space.gif
Joc joc în: Mic ecran - Ecran mare - Juca jocul în modul ecran complet

 

Jocuri noi
Fără minte Monkey Rampage este un joc flash care vă puteţi bucura de joc online pentru drum liber. În ciuda că Eşti bolnav şi obosit de a vedea turistilor peste tot? Joaca ca nebun maimuţă care iss mers banane şi ajuta-l decisese totul in vedere! Dacă sa în asia, canada sau SUA, martor creşterea apes!Completeze obiectivele şi cumpere noi atacuri pentru a face mai viceral!, puteţi găsi noi jocuri redate în fiecare zi. Dacă ţi-a plăcut acest game, puteţi juca jocuri similare la Fără minte Monkey Rampage la Gamelola.com. Încorporaţi jocurile tale Favorite: Adăugare jocurile tale favorite pentru a vă blog-ul sau Facebook pagina şi poate juca pe propriul site-ul!
Mai multe jocuri