This page is also available in English

  • Click here to see this page in English

-> Kattintson ide, hogy ne oldal a(z) magyar. [Mutat ez üzenet újra]

Brainless majom Rampage (Brainless Monkey Rampage)

Játszott: 7,706 Times
Please login or register to add this game to favorite.
Ossza meg barátaival
Brainless majom Rampage: Ön beteg és fáradt-ból látás a turisták mindenhol? Mint az őrült monkey, aki elment a banán iss játszani, és segíteni neki rohammal mindent! E annak az Ázsia, Kanada vagy az USA tanúja a majmok okot!Célkitűzések végrehajtásához, és vásárolni új támadások, hogy még több viceral!
Vezérlők: http://www.gamelola.com/app/template/default//app/template/default/images/controls/icon_c_arrows.gifhttp://www.gamelola.com/app/template/default//app/template/default/images/controls/icon_c_space.gif
Játszani a játékot: Kis képernyő - Nagyméretű képernyő - Lejátszása teljes képernyőn vad

 

Új játékok
a(z) Brainless majom Rampage villanás vad, hogy élvezze a szabad online játék. Annak ellenére, hogy a Ön beteg és fáradt-ból látás a turisták mindenhol? Mint az őrült monkey, aki elment a banán iss játszani, és segíteni neki rohammal mindent! E annak az Ázsia, Kanada vagy az USA tanúja a majmok okot!Célkitűzések végrehajtásához, és vásárolni új támadások, hogy még több viceral! megtalálható új játszható játékok minden nap. Ha tetszett ez a game, hasonló játékokat játszhat a at Gamelola.com Brainless majom Rampage. A ágyazni a kedvenc játékok: Hozzáadása a kedvenc játékaid a Blog és a Facebook-oldal és tud játszani a saját honlapján!
További játékok